Catàleg de productes

Pediàtric

 • Arnès Kallabis

  Arnès de Kallabis

  Confeccionat amb teixit de bresca, ris, velour i velcros de microgancho. Permet la bipedestació i l'inici de la marxa. Els seus suports s'uneixen mitjançant unes corretges de velour que permeten regular la tensió que exerceixen les mateixes amb un senzill sistema de velcros.
 • Arnès de Pavlik

  Arnès de Pavlik

  Ortesi per a pacients de fins a 2 anys, amb tirants i peto fabricat en velour i peücs en velour termoconformat.  Els tirants estan encoixinats amb unes fundes per a protegir les espatlles del nadó de possibles rascades, el peto s'ajusta mitjançant un sistema de velcros.  Posseeix sivelles que permeten posar i treure l'ortesi de forma ràpida i...
 • REALINEADOR DE MEMBRE INFERIOR TIB-ROT

  Realineador de membre inferior...

  Compost per una faixa i dos musleres en velour unides entre si per unes cintes elàstiques que realitzen una tracció des de la cara interna de les cuixes fins a la part posterior de la faixa. Manté els membres inferiors en abducció i / o rotació externa, i s'obté així una correcta alineació dels mateixos.
 • Corrector de Hallux Valgus Pediàtric Nocturn

  Corrector de Hallux Valgus...

  Confeccionada la part interior de bresca transpirable i la part exterior de ris.  Fèrula abductora d'alumini mal · leable per a regular la posició del primer dit.  S'ajusta amb dos tancaments de microganxet situats a la part dorsal i un altre adicional adaptable a la mida del primer dit. Posseeix un coixinet interior que protegeix el cap...
 • Turmellera

  Turmellera

  Turmellera elàstica transpirable, confeccionada de bresca (part interior), de velour (part exterior) (ambdós elàstics) i cingla elàstica de licra.  Oberta per la part anterior. Fàcil d'ajustar.  Tancament mitjançant un senzill sistema de velcros.  Inclou una banda elàstica estabilitzadora.
 • Genollera pediàtrica de Palumbo

  Genollera pediàtrica de Palumbo

  Genollera fabricada en amb bresca transpirable i amb velour (ambdós elàstics). Balenes laterals d'espiral flexibles.  Ròtula oberta amb rodet rotulià lateral en forma de semicercle.  Sistema de tracció mitjançant cingles.  Tancament de microganxet que abracen la ròtula lateralment estabilitzant l'articulació del genoll.
 • Genollera encoixinada

  Genollera encoixinada

  Genollera fabricada amb bresca transpirable i amb velour (ambdós elàstics).  Posseeix un coixinet anterior que protegeix el genoll.  Es tanca amb dos tancaments de microganxet situats a la part posterior de la genollera.
 • Genollera pediátrica amb articulació

  Genollera pediàtrica amb...

  Genollera fabricada amb bresca transpirable i amb velour.  Posseeix una articulació policèntrica que estabilitza el genoll en sentit mediolateral.  S'ajusta per la part posterior amb dos tancaments de microgancho que permeten regular la compressió de la genollera.  Part anterior dissenyada amb ròtula oberta.
 • Genollera pediàtrica amb fleixos

  Genollera pediàtrica amb fleixos

  Genollera fabricada amb bresca transpirable i amb velour.  Posseeix unes balenes d'espiral laterals que proporcionen una lleugera estabilització de l'articulació del genoll en sentit mediolateral.  S'ajusta amb dos tancaments de microganxet.
 • Immobilitzador de genoll

  Immobilitzador de genoll

  Fabricada de ris i de bresca transpirable.  Presenta unes platines laterals i una altra posterior que immobilitzen la cama en extensió. Les platines laterals poden ser ajustades en dues posicions per adaptar-les a les característiques físiques de cada pacient.  La ortesis s'ajusta amb un sistema de tancament de microganxet.
ORTOPÈDIA SOLER > Bernat Boades 15 - 17 • 17005 Girona • T 972 20 84 45 • comercial@ortopediasoler.com