Languages

Qui som

L’Ortopèdia Soler és una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència en el sector. El seu fundador va ser Narcís Soler Tomàs. Anys més tard, el seu fill i actual propietari, Joan Soler i Galí va formar-se com a Tècnic Ortopeda i va començar a treballar a l’Ortopèdia Soler. Actualment, la tercera generació de la família també està treballant i estudiant el sector. L’Ortopèdia Soler compta amb una plantilla veterana d’experts  que, a més de cuidar i satisfer les necessitats dels clients, visiten i ajuden als pacients a diversos hospitals, residències geriàtriques, etc.

 

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Ajudar a la societat més desafavorida és un dels valors de l’empresa, exemple n’és la col·laboració de l’Ortopeda Joan Soler amb la ONG Gerds amb la qual va realitzar diversos viatges a Cuba.

En un d’ells, van portar cadires usades i van ensenyar als disminuïts de Guantánamo (Cuba) a reciclar-les i adaptar-les pel seu correcte ús. En altres viatges a Cuba van col·laborar en la instal·lació d’una fàbrica per produir cadires de rodes per la gent d’allà, també van fer una conferència sobre noves tecnologies en l’Ortopèdia a la Universitat d’Holguín (Cuba).

A més, van realitzar cursos específics per la protetització d’amputats d’extremitat inferior destinat als ortoprotesistes del Cuba radar, entitat que aglutina totes les Ortopèdies Cubanes. 

A mode d’exemple, també es pot destacar el material d’ajuda que es va enviar, des de l’Ortopèdia Soler, a Haití l’any 2010, quan va haver-hi el terratrèmol. 

 

Vegeu vídeo de TV3:
http://www.tv3.cat/videos/196318685/Capacos-de-tot