Languages

Pròtesis

 

Quan per una malaltia o per un accident es perd una part del cos afectant al seu funcionament, es pot requerir la seva substitució per un component artificial que imita la forma i/o funció. Aquests substituts són les pròtesis. Per tant una pròtesi és una extensió artificial que substituteix o proveeix una part del cos que falta per diverses raons.

El seu principal objectiu és substituir una part del cos que ha estat perduda per una amputació o que no existeix a causa d'agenèsia, complint les mateixes funcions de la part que falta.

La tècnica de confecció d'una pròtesi no és generalitzada ja que per a cada cas seguim indicacions i criteris indiviudals.

 

PRÒTESIS EXTREMITAT INFERIOR

A l’Ortopèdia Soler oferim una àmplia gamma de components per a protetitzacions d’amputacions de les extremitats.

En el cas de les pròtesis d’extremitat inferior, fabriquem pròtesis exoesquelètiques, endoesquelètiques i estètiques; amb sistema convensional, o tecnologia CAD-CAM (pròtesis que es dissenyen per ordinador) o amb el sistema d’alineament Laser Posture. Els nostres tècnics estan certificats per Otto Bock, i per tant se’ns permet la protetizació amb sistemes C-leg i Genium.

A més a més, disposem d’una àmplia gamma de genolls i adaptadors per a poder confeccionar la seva pròtesis.

PRÒTESIS EXTREMITAT SUPERIORS

A l’Ortopèdia Soler oferim una àmplia gamma de components per a protetitzacions d’amputacions de les extremitats.

En el cas de les pròtesis d’extremitat superior, fabriquem pròtesis estètiques, mecàniques, i mioelèctriques. Els nostres tècnics estan certificats per Otto Bock en sistemes mioelèctrics.