Languages

INSOLER · Salut pels vostres peus

INSOLER és el nou projecte d’Ortopèdia Soler, dedicat exclusivament a tot tipus de plantilles individualitzades. Es tracta d’un sistema integral per la fabricació de plantilles en 3D, amb la més alta tecnologia. A més a més, es tracta d’un centre especialitzat en el peu diabètic.

 

Per tot això disposem de:

- Plataforma baropodomètrica
- Plantilles sensoritzades 
- Escàner 2D 
- Escàner 3D 
- Fresadora CAD-CAM 
- Sistema de filmació en vídeo


INSOLER fabrica les plantilles individualitzades per cada pacient en el seu centre, controlant així tot el procés de fabricació, sense necessitat d’externalitzar cap servei. Aquest fet, l’hi permet oferir la màxima qualitat als seus clients en el menor temps possible.


Les plantilles dissenyades amb tecnologia 2D i 3D són fabricades amb fresadores 3D, que permeten la combinació de materials amb diferents dureses, flexibilitats i absorcions, minimitzant l’ús dels adhesius i millorant el comportament dels materials, ja que no és necessari que s’exposin a temperatures elevades durant el procés de fabricació.

 

La utilització de forros de pell amb curtició ecològica sense crom o certificats de no toxicitat, coles sense tuolè són garantia del nostre compromís amb els seus peus.